lauantai 9. elokuuta 2008

Kesä - mennyttä aikaa, Syksy - tuolla jossakin, mikä vuoden aika nyt on...?

Niimpä... Minne se niin kauan kaivattu ja odotettu kesä on kadonnut... Töissä on vierähtänyt tänä kesänä (jos tätä säiden puolesta on voinut kesäksi kutsua) tunti jos toinenkin... Syksyn sateet ovat saapuneet ja koulut alkaneet, joten mitä me nyt vietämme...? Työkiireet jatkuvat ja kesä on jo kohta kaukana menneessä - edessä joulu...? Nyt pitäisi takoa Joulumyyjäis tuotteita, että olisi sitten mitä marras-joulukuun taitteessa laittaa myytäväksi... :)


Mutta on sitä "bisnestä" tehty nytkin tilaustöiden merkeissä, tällä viikolla askartelin alla näkyvät pakettiratkaisut Pihlaiston Perinneperjantain arpajaispalkinnoiksi. Pellavaa ja brodeerausta...


Olen myös tehnyt yhden, ehkä aivan idioottimaisen, hankinnan kesälomarahoillani... Maanantaina alla olevalle Helmelle, joka ehkä tulevaisuudessa kantaa nimeä Unelma, muuttuu rekisteriotteeseen uusi omistaja... Ihailkaa uutta torimyynti vaunuani... Vauhtisämpylää joka on kuulemma aivan minun näköiseni... Onko noin, sen saa katsoja/lukija päättää aivan itse...? :)



Eikö olekkin ihastuttava... :) :) :)

Suunnitelmia Helmi-Unelman ulkonäölle on jo monia ja aika näyttää mistä niistä tulee tosia... :)

Mutta nyt kauppaan, anoppi odottaa eväskuormaansa...

Aurinkoisesti Jyvänen

Ei kommentteja: