perjantai 22. elokuuta 2008

Tuotekuvia...

Osuneita otoksia... Vaikka mainoskuviksi...? Siis esittelyssä Sarastuksen tiimin kanssa viime kesänä värjäämiämme huiveja... Kuvassa Usva. Täytynee pakkasella kuvata sitten Halla ja paisteella Paiste.. :) Ei uskoisi, että alla olevat kuvat on otettu ison valtatien varressa, P-paikalla...



No, mitäpä muuta tässä sitten kuuluupi...? Ei mitään... Töitä, töitä ja töitä, sekä autorikkoja... Tänään hain Helmi-Unelmaan jarrusylinterin matkahuollosta ja huomenissa pitäisi metsästää vetarin suojakumi... Sunnuntaina sitten opettelen vaihtaan ne... Vielä se koneen öljyvuoto pitäs paikallistaa... Siinähän se vapaapäivä meneekin mukavasti... (varsinkin jos sataa vettä ja ei oo tallia missä rassata...)
Huomenna on vielä työpäivä ja ajateltiin pistää kisastudio pystyyn keihäs finaalin aikoihin... Poppareita ja sen sellaista... :)

Mut nyt tassutteleen kotia kohti...

Aurinkoisesti Jyvänen

1 kommentti:

sulla kirjoitti...

oo.varmasti kelpaisi. kävin jo aamulla katsomassa blogisi. en ehtinyt kommentoida, mutta ihan mielettömän kauniita kuvia sinulla! ..me olemme kohta valmiita tekstiiliartesaaneja..jeiii!