sunnuntai 20. huhtikuuta 2008

Kiire, kiire, kiire...

"...en sitä kiinni saa-aa, pakenee iltaan, riimit runoilijaa kuolevaa..."

Mitähän levyä ,auto soitin on viime päivät tahkonnut... ? Ei tarvi enää soitinta, kun päässä soi jo kaikki levyn biisit... :)

Juupa, juu... Vauhti on ollut viime päivinä sitä luokkaa, että heikompaa hirvittäsi... Mutta ehkä tää tästä hidastuu kun syksy saa... :)

Eilen tein kirppari löytöjä, meidän näyttelyä varten... Mä luulen että kallistun viidakko/metsä teeman puolelle... Tällä tulevalla viikolla pitäisi päättää teemaa tarkemmin...
Aivoissa onneksi raksuttaa ideaa toisensa perään... :)

Syy toissa viikkoiseen kuumeiluunkin selvisi: viisaudenhammas... Näyttää kyllä siltä, että niistä saa enemmän harmaita hiuksia kuin viisautta... Huomenna pitäisi mennä näyttämään niitä murheenkryynejä kirurgille, josko se leikkaisi ne pois...

Iltarastitkin on meillä tässä sopivasti samassa kasassa... Illalla käytiin Epsauksen ja Kultsin kanssa tsekkaamassa muutama rastin paikka... Ja kun päästiin kotiin huomattiin, että kaksi rastia jäi tsekkaamatta... :( No täytynee kipasta tänään... Kultsi tuolta huuteli, että haluaisi Vuoreen lenkille, eli sitten käydään varmaan samalla sieläkin... Onkohan Epsaus halukas mukaan...?


Tässä on Epsaus väsähtäneenä... On niin suuri tapaus ettei mahdu edes kokonaisena kuvaan... :) Näillä kura keleillä se ei todellakaan ole noin puhtoinen muualta kuin naamastaan... :)

Täytynee varmaan siirtyä liikehtimään, että ehtii tänään kaiken... :)

Aurinkoisesti Jyvänen

P.S. saatiin viimeviikolla vessan ovi paikoilleen... ja keittiö tulee kuulemma ensiviikolla...!

Ei kommentteja: