sunnuntai 13. huhtikuuta 2008

Luonnostelua...

Juuri, sitä viime päivät ovat olleet... piirroksia on tullut kynä sauhuten, mutta mitään varmaa en ole silti saanut aikaan... Ensi lauantaina pidetään palaveria ja ehkä sitten saadaan jotain varmaa, josta lähdetään jatkamaan... Ideoita on onneksi piisannut... :)

Luonnostelun ohessa rakennettiin Trion (minä ja kaksi "miestäni") kanssa kämppään katto... Enää siis lattia puuttuu (ja pari muuta oleellista juttua)... Elikkäs kohta kai päästään muuttaan...?!? Luulen et kaikki, naapureita myöten, ovat menettäneet jo toivonsa siitä että me joskus päästään muuttamaan sinne... Mutta mepäs näytetään niille...! Hahaa...!!! (tai sitten on vaan parempi muuttaa matalalla profiililla ja vähin äänin...)

Selailin tänään vanhoja kuviakin... Löysin viime kesän tori kuvia ja tuli taasen ikävä tien päälle... Huokaus... Ehtisipä ensi kesänäkin... Ainakin jonnekin on päästävä...!

Tämä kuva on kojustamme Joutsan Joutopäiviltä... Silloin meillä oli eka kertaa käytössämme tuo uusi kaunis (ja kallis) telttamme... Niin pieni, mutta "pippuria" täynnä... :)

Mutta nyt  unten maille... Kauniita unia, oman kullan kuvia... :)

1 kommentti:

sulla kirjoitti...

vaau mikä teltta. näyttää houkuttelevalta ostopaikalta ;) onnittelut blogista. näyttää ihanalta. tästä tulee ehdottomasti yksi vakiopaikkani. nyt pikapikaa kouluun. mukavaa päivää!